www.fotostudiohasselt.be
"Oog voor detail".
Dibond-Acryl, chique & exclusief. Vanaf €65,54 incl. de fotoshoot !

       

We monteren naar wens de LED verlichting aan uw fotopaneel incl.afstandsbediening.

Met verschillende kleur- en wisselprogramma’s.

prijzen voor de led verlichting ;  <280cm €79,-/ >280cm €119,-

__________________________________________________________________________

Dibond

Wil je écht iets bijzonders? Kies dan voor je fotowerk op dibond met acrylglas. Dit materiaal is een exclusieve manier om kunstwerken te presenteren op museumkwaliteit en wordt dan ook vaak gebruikt door topfotografen en musea.

Een top kwaliteit fotoafdruk (lambda druk op Fuji Crystal Archive Supreme Papier) wordt verlijmd tegen 3mm dik helder acrylglas en de achterzijde wordt verlijmd op 3mm dik dibond. Dibond is een sandwichplaat met aan twee zijden een aluminium toplaag en een kern van polyethyleen.

De lichtreflectie is totaal anders dan wanneer de foto achter gewoon glas wordt tentoongesteld. De kleuren van de foto zijn helderder, levendiger en scherper.

Om het kunstwerk makkelijk en snel aan de muur te kunnen hangen en om het kunstwerk extra meerwaarde te geven wordt een aluminium ophangprofiel aangebracht op de achterkant van het dibond. Het ophangprofiel is ongeveer 1cm breed en hierdoor komt het kunstwerk als het ware ‘los’ van de muur, zodat je een mooi zwevend effect krijgt met een prachtige shaduwrand.

Levertijd ?

Het vervaardigen kost nogal wat tijd en is zeer bewerkelijk. U dient hierbij minimaal 10 dagen tot 12 dagen in acht te nemen. Ik spreek dit met de klant ook meestal af, of ik bel u even wanneer het afgehaald kan worden.