www.fotostudiohasselt.be
"Oog voor detail".
Canvas, tijdloos en eenvoud.


Tevens kunt u ook uw eigengemaakte foto naar mij mailen met het verzoek om het op canvas/dibond/ en/of foto af te laten drukken op een sublieme 8 kleurendruk machine voor superieure kwaliteit. Ik zal u daarbij adviseren wat de mogelijkheden zijn met uw digitale bestand. U kunt de foto mailen naar: fotograafrichard@gmail.com  u krijgt altijd antwoord van mij.

_________________________________________________________________________

Canvas        

Voor de canvaswerken maken wij gebruik van het beste canvas materiaal: Hahnemühle Fine Art canvas met een matte afwerking van maar liefst 340 gram en bestaat uit 100% katoen. Dit product is fijner dan standaard canvasmateriaal en daarom uitermate geschikt voor fine art reproducties en fotografie. Zelfs de kleinste details blijven haarscherp! Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een printmethode die met 8 inktpatronen werkt in plaats van de gebruikelijke 4 inktpatronen. Dit in combinatie met het beste canvasmateriaal resulteert in kunstwerken met de hoogste standaarden wat betreft kleur, diepte, contrast en kleurgradatie.

De werken worden opgespannen op een stevig houten frame van wel 2 cm breed,kops verlijmt en gevingerlast  waardoor ze de hoogst mogelijke bescherming hebben tegen krom trekken. Op aanvraag 4 cm profiel beschikbaar, en zelfs glanzend canvas (wat iets beter bestand is tegen stof). De formaten vanaf 40 cm t/m 200 cm zijn te leveren.

Voor de goedkope social deal bon gelden andere normen voor de canvas. De lijst is altijd 2cm dik en het doek is mat en gèèn hahnemuhle maar wel een goed fotoproduct uiteraard.