www.fotostudiohasselt.be
"Oog voor detail".
Hoe werken wij...Hoe werken wij…
 
Als u een afspraak heeft gemaakt komt u op het afgesproken tijdstip en beginnen met een fotoshoot van circa 10 tot 20 min. Meestal gelijk erna kunt u de foto’s op het grote 50 " tv scherm samen met ons uitzoeken en een keuze maken of het foto’s, canvassen en/of plexiglas moet worden of een ander mooi fotoproduct. Uiteraard alleen als u tevreden bent over het eindresultaat, voor alle duidelijkheid de fotoreportage in de studio is altijd GRATIS u betaald alleen het fotopruduct. In zijn totaliteit bent u ongeveer 3 kwartier in de studio. Foto’s zijn vrij vlug klaar (soms een uurtje later al) , canvas is meestal 3 tot 5 dagen en plexiglas 10 tot 12 dagen verwerkingstijd. De 3D glasblokken zijn binnen 4 dagen klaar.

NEW CONCEPT :      waarschijnlijk half dec.
In de nabije toekomst gaan we na een fotoshoot de foto`s bewerken, u krijgt dan een kortingsbon om koffie te gaan drinken in de buurt....na ongeveer 3 kwartier zijn de foto`s afgedrukt (ongeveer 8à10 stuks) en leggen wij u deze kant en klaar voor in het formaat 18x24cm en kosten €24,- per stuk. Als u ze allemaal afneemt krijgt u een gereduceerde prijs. Digitale foto`s van de gekochte versies krijgt u er gratis bij als klein facebook bestand. (dus gèèn RAW bestand)
 
Als men heeft afgerond volgt de betaling, daarbij vertellen we u wanneer het fotoproduct klaar is om opgehaald te worden.
 
Het „huiswerk” is eventueel van te voren eens meten waar uw prachtige foto komt te hangen en welke grootte,  zodat u voorbereid naar mij toekomt met de goede kledij die op elkaar is afgestemd. Meestal is dat een jeans met een wit overhemd, dit is om een stijlvolle, rustige en mooie foto te verkrijgen waar u jaren plezier van heeft. (dit is uiteraard een advies en geen "verplichting".) `

Ook voor een meer retro-look is de kleding zeker zo belangrijk voor het eindresultaat. Het geeft ook iets extra's om persoonlijk speelgoed van kinderen mee te nemen als afleiding en/of als entourage. - See more at: http://fotostudiohasselt.be/#sthash.Z9cHs3qC.dpuf
 Tot gauw, team fotostudio Hasselt verheugd zich op uw komst ! 

Voor meer informatie kunt u mij natuurlijk altijd contacteren op 011-272702 of via mail; fotograafrichard@gmail.com