www.fotostudiohasselt.be
"Oog voor detail".
Hoe werk ik ...Hoe werk ik…
 
Als men een afspraak heeft gemaakt komt u op het afgesproken tijdstip en beginnen met een fotoshoot van circa 10 tot 20 min. Meestal gelijk erna kunt u de foto’s op het grote 50 " tv scherm samen met mij uitzoeken en een keuze maken of het foto’s, canvassen en/of plexiglas moet worden of een ander mooi fotoproduct. Uiteraard alleen als u tevreden bent over het eindresultaat, voor alle duidelijkheid de fotoreportage in de studio is altijd GRATIS u betaald alleen het fotopruduct. In zijn totaliteit bent u ongeveer 3 kwartier in de studio. Foto’s zijn vrij vlug klaar (soms een uurtje later al) , canvas is meestal 3 tot 5 dagen en plexiglas 10 tot 12 dagen verwerkingstijd. Foto's op hout"blocs" meestal 1 tot 2 dagen. De rest van de producten vergen een paar daagjes werk (vraag even precies na a.u.b.)

Het kan voorkomen om de foto`s thuis uit te zoeken. Dmv We-transfer stuur ik u de foto`s (beveiligd) naar u toe, de moeilijkheid is wel dat het allemaal iets langzamer duurt voordat u iets moois heeft ophangen, en tevens kan ik u niet terplekke laten zien wat de mogelijkheden zijn met een foto. (ze zijn dan ook niet gefotoshopt dat komt pas als men een keuze heeft gemaakt)
 
Als men heeft afgerond volgt een voorschot van de helft van de prijs, de andere helft is bij afhalen van het fotoproduct voorzien.
 
Het „huiswerk” is eventueel van te voren eens meten waar uw prachtige foto komt te hangen en welke grootte,  zodat u voorbereid naar mij toekomt met de goede kledij die op elkaar is afgestemd. Meestal is dat een jeans met een wit overhemd, dit is om een stijlvolle, rustige en mooie foto te verkrijgen waar u jaren plezier van heeft. (dit is uiteraard een advies en geen "verplichting".)

Ook voor een meer retro-look is de kleding zeker zo belangrijk voor het eindresultaat. Het geeft ook iets extra's om persoonlijk speelgoed van kinderen mee te nemen als afleiding en/of als entourage. - See more at: http://fotostudiohasselt.be/#sthash.Z9cHs3qC.dpuf
 
Tot gauw, ik verheug mij op uw komst.   Richard 

Voor meer informatie kunt u mij natuurlijk altijd contacteren op 011-272702 of via mail; fotograafrichard@gmail.com